فوم

کاربرد فوم پلی اتیلن در عایق کاری رطوبتی

کاربرد فوم پلی اتیلن در عایق کاری رطوبتی

یکی از مسائل و مشکلات عمده ای که در ساختمان ها به چشم می خورد و اکثریت مردم با آن ها درگیر می باشند مشکل نم و رطوبت می باشد که گاهی خسارت هایی نیز به ساختمان ها و سازه ها وارد می کند . از این رو یکی از راه کار هایی که می توان با این مشکلات مبارزه کرد عایق کاری رطوبتی می باشد .

در صورتی که از ورود رطوبت به ساختمان ها جلو گیری نشود موجب پوسیدگی چوب ها شده و فلزات دچار زنگ زدگی می شوند ، حشرات و قارچ ها در ساختمان ها رشد می یابند و روکش های گچی دیوار ها متورم می شوند و اجزای نما از قبیل آجر و گچ  خرد و فرسوده می شوند .

 

عایق و عایق کاری چیست ؟

عایق در واقع به ماده یا موادی گفته می شود که مانع از ورود و نفوذ حرارت و رطوبت و صدا از محیطی به محیط دیگر می شود هدف عایق کاری جلوگیری کردن از نفوذ عواملی از خارج به داخل و یا داخل به خارج سازه ها می باشد و از آن جایی که رطوبت و نفوذ آن به داخل سازه ها و جلو گیری از نفوذ آن از اهمیت زیادی برخوردار است از این رو زمانی که از عایق کاری حرفی زده می شود در واقع منظور عایق کاری رطوبتی می باشد و نیازی به آوردن پسوند ندارد ، ولی برای بیان عایق کاری های دیگر از قبیل صدا و انرژی و حرارت ، باید جمله عایق کاری با پسوند مربوطه به کار برده شود مثل عایق کاری حرارتی و یا عایق کاری صوتی .

 

عایق کاری رطوبتی :

هدف  عایق کاری رطوبتی در ساختمان ها و سازه ها, جلو گیری از نفوذ آب , رطوبت از طریق بارندگی برف  ,باران و سایر عوامل به داخل می باشد.
بنابراین عایق کاری رطوبتی یک اصل مهم در ساختمان سازی می باشد و باید حتما از آن جلو گیری شود ، از این رو فوم پلی اتیلن جزو یکی از گزینه هایی می باشد که می توان در عایق کاری از آن ها استفاده کرد . عایق های پلی اتیلن از نوع سلول های بسته انعطاف پذیر می باشند از این رو کاربرد متنوعی در صنایع مختلف دارند .عایق های فوم پلی اتیلن به دو نوع EPE که مخفف Expanded polyethylene می باشد و XLPE که مخفف Cross linked polyethylene می باشد تقسیم بندی می شوند .این عایق ها در برابر نفوذ آب و رطوبت بسیار مقاوم بوده و حداکثر نفوذ آب در آن ها ۰٫۰۵ perm inch در EPE و تقریبا صفر در XLPE می باشد .بنابرین این عایق ها نسبت به عایق های دیگر برای محیط های مرطوب و دما های زیر صفر ایده آل تر می باشند .علاوه بر این , بعلت نصب سریع و آسان و مقاومت در برابر آلودگی های قارچی ودیگر عوامل عایق های فوم پلی اتیلن جزو گزینه های برتر به شمار می آیند ، عایق های فوم پلی اتیلن در مقابل اوزون و ماورا بنفش نیز مقاوم بوده و بدون فیبر و بدون ریز گرد و غبار می باشند ،  همچنین این عایق ها جزو عایق های غیر سمی می باشند , انعطاف پذیری بالایی نیز دارند و در برابر فشار و ضربه نیز مقاوم می باشند .
فوم پلی اتیلن ترکیبی از پلی اتیلن فشرده و حباب های ریز هوا می باشد و به دلیل خاصیت تراکم سلولی که دارند جزو عایق های مناسب در برابر رطوبت و حرارت و صدا و الکتریسیته می باشد و همچنین در دمای ۳۵ تا ۹۰ درجه سانتی گراد قابل استفاده می باشند از این رو ضد رطوبت بوده و از نفوذ آب جلو گیری می کند .

برای مطالعه بیشتر کلیک کنید .

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *