کاربرد فوم پلی اتیلن در عایق کاری صدا :
مشکلات زندگی آپارتمانی
امروزه به دلیل گسترش زندگی آپارتمانی و خانه های شهری دیوار به دیوار و همچنین حذف دیوار های داخلی به دلیل بزرگتر نشان دادن فضای داخلی خانه ، معمولا فراهم کردن یک زندگی آرام و بدون سر و صدا و آرامش بخش که در آن نه صدایی از خانه به بیرون منتقل شود و نه صدایی از بیرون به خانه بیاید ، دغدغه ی بسیاری از مردم از جمله مردم آپارتمان نشین به شمار می آید. ولی به دلیل اینکه هزینه های ساخت و ساز بالا می باشد و همچنین به خاطر به دست آوردن سود بیشتر از ساخت ساختمان ها معمولا ساختمان های ساخته شده فاقد عایق های صوتی و جاذب صدای مناسب می باشند ، به همین دلیل صداها به راحتی از خانه ها و محل های کار به محل های دیگر منتقل می شود و آرامش مردم را صلب می کند بنابرین آلودگی های صوتی یکی از مشکلات عمده و اساسی مردم هست که هم آسایش مردم را مختل می کند و هم استرس را افزایش می دهد و خواب و راحتی را از مردم می گیرد به همین دلیل باید راه حلی برای این مشکل پیدا کرد و از پوششی بر روی سقف ها و کف ها و دیوار ها استفاده کرد تا صدای انتقالی را به محل ها و خانه های دیگر تا حدی کاهش دهد.
سطوح جاذب صدا در آپارتمان ها
هر منفذی که هوا بتواند از آن عبور کند صدا را منتقل می کند، ضریب جذب مواد جاذب صوت به عواملی همچون فرکانس ضخامت ، تخلخل و فشردگی بستگی دارد .معمولا سطوح و مواد نرم امواج صوتی را جذب می کنند و سطوح و مواد سخت آن ها را منعکس می کنند.بنابرین باید تا جای ممکن از استفاده از مواد سخت مانند سرامیک و بتن و چوب خودداری شود و از عایق هایی همچون موکت و فوم ها که سطوح نرم به شمار می آیند و از عبور صدا جلوگیری می کنند استفاده شود.
کاربرد فوم پلی اتیلن در عایق کاری صدا
فوم پلی اتیلن به دلیل خاصیت سلول بسته ای که دارند در عایق کاری های صدا در ساختمان ها و امفی تئاترها و سالن های سینما و دیوارهایی که بین ساختمان ها مشترک می باشند و لوله های آب که صدای ریخته شدن آب در لوله ها برای طبقات دیگر آزار دهنده می باشد و در تمامی محل هایی که باید از انتقال صدا جلوگیری شود استفاده می شود.کاربرد فوم پلی اتیلن در عایق کاری حرارتی نیز بسیار است. که برای این منظور از فوم هایی با قطر ۲۰ میلی متر تا ۴۰ میلی متر استفاده می شود.فوم های پلی اتیلن علاوه بر اینکه به عنوان کاهش دهنده ی بازگشت صدا در محیط استفاده می شود از نشت کردن صدا هم از محیطی به محیط دیگر نیز تا حدودی می کاهد استفاده از فوم های پلی اتیلن در کنار فوم ریباند و پشم شیشه کارایی ایزولاسیون را بالا می برد.
فوم های پلی اتیلن به دلیل انعطاف پذیری و تحمل بالایی که دارند هزینه های بسته بندی را کاهش می دهند و به عنوان حفاظ و بسته بندی محصولات از آن استفاده می شود و به علت مقاومت در برابر سرما و گرما و مقاومت شیمیایی و خاصیت ضد ارتعاشی بالایی که دارد و خصوصیات عایق بودن آن باعث شده است که از این فوم ها به عنوان عایق صوتی جهت جلوگیری از نفوذ صدا و آلودگی های صوتی در دیوارها و سقف ها و کف ها استفاده می شود.
وزن کم فوم های پلی اتیلن باعث می شود که بتوان ان را در ساختمان ها و بدون آلودگی های محیط زیست به راحتی نصب کرد.از دیگر مزیت های آن قیمت فوم پلی اتیلن که مناسب آن می باشد و آن را قابل دسترس تر می کند و به راحتی می توان آن را تهیه کرد و در ساختمانها نصب نمود.
فوم های پلی اتیلن در ضخامت ها و مدل های گوناگون ساده و چسبدار با روکش های آلومنیومی و… وارد بازار می شوند و جایگزین عایق های سنتی قدیمی همچون پشم شیشه و پشم سنگ و مل و ماستیک و فوم سفید رنگ شده است .
عرض استاندارد فوم های رولی ۱۵۰ سانتی متر می باشد ولی در عرض های متنوع نیز عرضه می شود.قدرت چسبندگی فوم های پلی اتیلن رولی از عایق های دیگر بیشتر می باشد و می توان از طیف وسیعی از چسب ها برای چسباندن آن ها استفاده کرد .
برای مطالعه بیشتر به صفحه مقالات یا وبلاگ اسایش فوم مراجعه نمایید.
بسیار عالی
تشکر از مطالب مفیدتون
فوم پلی اتیلن علاوه بر مقرون به صرفه بودن جابجایی و حمل و نقل راحتی داره که کار رو برای نیرو ها ساده میکنه